Roger Pou – Taller d’escriptura teatral

Roger Pou, el professor del Taller d’escriptura teatral, març 2020.

Roger Pou Llavina és llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona. Exerceix de professor de secundària i batxillerat d’arts escèniques a l’Institut Lluís Domènech i Montaner de Canet de Mar. Ha fet estudis de pedagogia teatral i dramatúrgia al’Institut del Teatre ia la Universitat Pompeu Fabra. És director del Taller de Teatre d’Arenys de Mar des del 2005. Ha escrit més d’una vintena de títols per a joves i nens.

Ha guanyat premis teatrals amb les obres El misteri del museu (Premi Bell-lloc de Teatre juvenil de Sant Pere de Ribes, 2009, editat pel Centre Parroquial) , Desgana (Premi Saó de Ponent de Textos de Petit Format, Mollerussa, 2017; editat per Pagès Editors, 2019) i Retòrica de la incertesa (Premi Ciutat de Sagunt, XVI edició Pepe Alba,Sagunt, 2019; Editat per Onada Edicions., 2020)

El misteri del museu (Premi Teatre juvenil de Sant Pere de Ribes, 2009 Desgana (Premi Saó de Ponent de Textos de Petit Format, Mollerussa, 2017) Retòrica de la incertesa (Premi Ciutat de Sagunt, 2019)

Escriu guions per a recreacions històriques i per a rutes teatralitzades en el marc del Tricentenari 1714-2014; per a les Jornades del Patrimoni Europeu dins el marc dels Association of Significant Cemeteries in Europe; per al Centre d’Estudis Salvador Espriu; per a les exposicions itinerants del Museu Fidel Fita d’Arenys de Mar. Ha dirigit les lectures dramatitzades de Ruyra i els caputxins (2015) i d’Els pastorets de Folch i Torresl’any del seu centenari, 2016 (Editorial Mediterrània). Ha participat, juntament amb la Coral Sant Jordi, en la lectura dramatitzada Versos versus Versos; en els actes del quart centenari de la mort de Shakespeare i Cervantes (2016). Dirigeix i actua en la Consueta de Sant Francesc, obra de teatre medieval del segle XVII, recuperada el 2019 per la Universitat de les Illes Balears i l’editoral Mediterrània.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s